Abonnement

Ga voor ons voordeel abonnement?

Wist je dat je met een abonnement van HAARZAAK m/v korting op onze tarieven krijgt?

Abonnement

Wanneer je graag regelmatig naar de kapper wilt gaan om er goed uit te zien , kun je bij ons een abonnement afsluiten met voordelige prijzen. Je hoeft je behandeling niet meer af te rekenen in de kapsalon, het maandelijkse bedrag wordt vooraf maandelijks automatisch afgeschreven

Vanaf € 28,50 per maand heb je een knip-abonnement, je uitgroei laten bijkleuren kan al vanaf €41,25 per maand.

Wat zijn de spelregels van onze abonnementen?

We hebben een paar heldere spelregels opgesteld, waar alle abonnementen aan voldoen:

  • Je kunt het abonnement op ieder moment beëindigen in de salon of via een e-mail met inachtneming van de geldende opzegtermijn van 1 maand. Deze opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de daarop volgende maand.
  • Je mag maximaal 2x per maand gebruik te maken van de knipbehandeling en maximaal 1x per maand van de (knip- en) kleurbehandeling.
  • Het bedrag wordt maandelijks vooraf  rond de 1e automatisch geïncasseerd.

Waar kan ik me aanmelden?

Heel eenvoudig; meld je aan via onderstaande button en maak je keuze. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestiging per  e-mail. Het abonnement zal na de 1e geslaagde incasso in gebruik kunnen worden genomen. Wil je direct gebruik maken van je abonnement, vermeld dit dan bij je afspraak in de kapsalon. Het abonnement kunnen wij dan direct aanmaken en verwerken.

 

Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Het abonnement stopzetten dient schriftelijk te geschieden: door middel van het daarvoor bestemde formulier in de kapsalon of via de e-mail info@haarzaak-mv.nl.