Schoonheidssalon

schoonheidssalon

Naast de verzorging van je haar, bieden wij ook de mogelijkheid je huid, deelbehandelingen en make-up te laten verzorgen in één van onze schoonheidssalons. In Burgum en Buitenpost hebben we een speciale ruimte ingericht. Zo heb je in één bezoek je complete uiterlijk verzorgd. In alle 2 vestigingen kun je een Lash Lift behandeling voor je wimpers boeken. Zie voor meer informatie hier onder.

Wil je iemand eens verwennen met een schoonheidsbehandeling ? Wij hebben al cadeaubonnen vanaf € 5,00 geldig voor zowel behandelingen als producten in de kap- en in de schoonheidssalon.

 

Services

Behandelingen

Basisbehandeling – 34,40

De nadruk van deze behandeling ligt op het reinigen van jouw huid. Je huid wordt intensief gereinigd, daarna volgt een vochtbehandeling waardoor o.a. de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Met onze dierproefvrije huidverzorgingslijn voor hem en haar met Medik8 wordt jouw huid behandeld.

Zeer uitgebreide behandeling – 83,15

De zeer uitgebreide gezichtsbehandeling biedt naast bovenstaande verzorging een uitgebreide massage van decolleté, schouders en gezicht. Je voelt je herboren na deze heerlijk uitgebreide en relaxte behandeling.

Uitgebreide behandeling – 59,95

Deze behandeling biedt naast de intensieve reiniging gelegenheid tot het verzorgen van wenkbrauwen (harsen/epileren) en/of verven van wimpers en/of harsen deel van het gezicht. Daarnaast is er keuze uit een gezichtsmasker of korte massage of make up. Al naar gelang jouw wens.

Lash lift incl. verven- 57,35

Lash lift oftewel wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift en gekruld met behulp van siliconen pads. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Volume Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.
Lash Lift incl. verven en epileren wenkbrauwen  – 55 min.  68,80

Losse behandelingen

=

Epileren - 17,75

=

Wimpers of wenkbrauwen verven - 17,75

=

Wimpers en wenkbrauwen verven - 27,25

=

Combinatie epileren en verven - 29,55

=

Harsen bovenlip of kin - 17,55

=

Harsen bovenlip en kin - 23,55

=

Make-up v.a. (30min) - 33,25

=

Manicure behandeling v.a. - 16,80